Platon – мощно третиране с плазма

platon plasma

Platon Plasma – мощен плазмен уред, който стимулира регенерацията на клетките, като по този начин предотвратява стареенето, повишава абсорбцията на хранителни вещества, убива вирусите, избелва кожата и подобрява еластичността на кожата.

Спецификации

Platon Plasma e апаратура от ново поколение, наричат метода Новата Плазма Ера и Генерация след лазерите. Това е компактен уред, който има възможност за третиране на различни медико – естетични проблеми, като:

* Акне
* Широки пори
* Вирусни инфекции по кожата
* Бръчки
* Белези
* Петна
* Пигментации
* Кожни полипи
* Бенки
* Брадавици
* Хемангиоми
* Стрии
* Стягане на кожата
* Неоперативна блефаропластика

Какво може още Platon?

Притежава 4 накрайника със златно покритие, с които може да се третират лице, деколте и шия, както и накрайник игла за лифтиране на клепачи и корекция на локални естетични несъвършенства.

Platon подобрява пенетрацията на активни съставки над 40 пъти, което го прави най- доброто устройство за безиглена мезотерапия досега. Процедурата активира и процесите по неоколагенеза, което то прави предпочитано устройство за лифиране на кожата.

Най-олемият му накрайник позволява да се обработват и някои участъци от тялото, които са засегнати сериозно от целулит.

Platon e подходящ за напреднали козметолози, които искат да добавят нови, още по-ефективни процедури с бързи резултати, висока степен на удовлетвореност от страна на клиентите и е изключителна възможност за повишаване на приходите на салона.


Platon има семпъл и елегантен дизайн и пасва добре на всеки интериор, удобна дизайнерска количка, която прави внедряването му във всеки бюти център изключително лесно и удобно.

С внедряването на новата технология във Вашия бюти център получавате още:
* Обучение за прилагане на метода от напреднали мастер козметолози
* Маркетинг концепция и индивидуална стратегия, изработена персонално за Вашия бюти център
* Съвети и идеи за интегриране на процедурата и съчетаване с други терапии от менюто ви

Видео за Platon Plasma

Изпрати запитване за продукта

Телефон за поръчка

0877685711