Frozen C – криотерапия

Frozen – Game Changer в естетиката и козметологията! Новата криотерапия е процедура, която е безвредна, безболезнена и широкоспектърна терапия за основните козметологични и дерматологични проблеми, като дава бързи и ефективни решения с нисък разход на консуматив и възможност за сериозно увеличение на приходите на салона ви или на естетичния ви център.
Иновация на пазара със сериозна заявка за трайно настаняване и превръщане в евъргриийн процедура и основно меню за напреднали козметологични центрове и салони и студия за красота.

Спецификации

Криотерапията е общата или локала употреба на ниска температура като вид (медицинска) терапия. С редица предимства, терапията е на път да стане любима процедура на милиони естетици. Тя е тотално иновативен подход за лечение на едни от най-разпространените кожни и естетични проблеми използвайки изцяло различна концепция от всичко досега.

Показания:
* Акне и активна фаза на акнето – единствената апаратна терапия, лекуваща акнето в активната му фаза
* Широки пори
* Пигментации
* Розацея
* Себореа
* Псориазис
* Мощен подмладяващ ефект

С аналгетично и заместаващо местна упойка действие, което прави терапията идеална за съчетаване с лазерна и фотоепилация, термични болезнени процедури, при които има зачервяване и дразнене на кожата,като микрониделинг, дерма пен, химически пилинг, фотоподмладяване, лазерни процедури, естетични манипулации и др.

Процедурата предизвиква реакция на Хънтинг, която се наблюдава при екстремно излагане на студ и се ирзазява в ритмични вазоконстрикции и вазодилатации, което води до подобрено кръвоснабдяване и приток на кислород в третираните зони с присъщите за това положителни ефекти върху зоната на третиране.

Процедурата е кратка, безболезнена и без странични ефекти с висока степен на удовлетвореност от страна на клиените и възможност за сериозно увеличение на приходите на салона или естетичния ви център.

При покупка на технологията вие получавате:
* Детайлно и задълбочено обучение от Мастер козметолози
* Индивидуална маркетинг концепция за вашия център
* Търговска подкрепа
* Възможност за допълнителни доходи от търговска и дистрибуторска дейност

* Активна търговска и маркетинг подкрепа
* Помощ при интеграцията на процедурата в салона

Видео за FrozenC

Изпрати запитване за продукта

Телефон за поръчка

0877685711