agassi rf

Радиочестотните апарати се използват широко в естетиката. Използват се за стягане на кожата, стимулация на производството на колаген, контуриране на тялото, чрез загряване и разрушаване на масните клетки и лицево подмладяване.

Agassi за лице – интерорална процедура, различна от всички предлагани на пазара

Agassi за вагината – неинвазивна подмладяваща процедура за жени

Видео за Agassi RF

Спецификации

Agassi е изцяло нов подход в естетиката. Нова, атрактивна процедура за напреднали козметолози с ефект на пластична интервенция.

* Иновативна процедура с радиочестотен апарат, която се прави интраорално в долната част на лицето за осигуряване на мощен лифтинг ефект и Векторен лифтинг
* Кратка и ефективна терапия, която ще увеличи броя на доволните ви клиенти и приходите на салона
* Кратка и ефективна с много бърз ефект, процедурата бързо ви печели нови и лоялни клиенти и е в състояние да направи цялостен рестарт на бизнеса ви

Монополярна радиочестота и специален еднократен накрайник, с който нежно масажирате вътрешната част на бузите, като постигате много по-мощен лифтинг резултат и Холивудски ефект в долната част на лицето, където гравитацията на нася най- големи поражения и силна степен на увисване, трудно коригируемо с други видове процедури. Процедурата се провежда върху цялото лице, като за горната му част се прави външно.

Каква е най-добрата новина?
Agassi има накрайник за влагалищен и лабиа лифтинг, който може да развиете като дорълнителна бизнес възможност в пътрньорство с гинеколози.

Какво още получавате с покупка на Agassi RF?
* Задълбочено обучение и треннинг с напреднали мастер козметолози
* Възможност за допълнителни доходи от наеми и представителства за района
* Търговска подкрепа, персонална маркетинг концепция за вашия център и помощ при интегриране на процедурата в салона

Изпрати запитване за продукта

Телефон за поръчка

0877685711